Supervision

Supervision til psykologer, læger og tværfagligt personale

I supervisionsrummet tager jeg altid udgangspunkt i supervisandens behov og arbejdsfelt. Et overordnet mål vil være at fremme supervisandens mentalisering af sig selv og sin praksis. Supervisionen kan indeholde konsultative og anvisende elementer, hvor jeg anvender forskellige tilgange fra psykoedukation og rollespil til video-supervision af egne forløb. Vi vil sammen løbende evaluere processen og supervisionen.

 

Udgangspunkt for supervisionen

  • Jeg tilbyder både sagssupervision og metodesupervision til psykologer, læger og tværfagligt personale i både behandlings- og kommunalt regi.
    • Sagssuspervision kan have fokus på både udredning og behandling, afhængig af dit og jeres behov.
    • Metodesupervision  tilbydes for både individuelle- og gruppebaserede forløb indenfor følgende tre metoder: MBT, CBT og SE.
  • Jeg har særlig kærlighed for og erfaring med at supervisere frivillige organisationer med behov for træning af samtale- og rådgivningsteknik i forhold til sårbare målgrupper.

Tilpasser supervison efter dit behov

Skræddersyede pakker kan aftales for psykologer, som er på vej til autorisation eller specialistuddannelse, med behov for et samlet supervisionsforløb.
Det kan meget vel arrangeres i grupper af to eller flere, så du kan spare penge.

Psykolog i København med kort ventetid

Jeg kan som regel kunne se dig til indledende samtale og starte behandlingen op indenfor en til to uger. Vær opmærksom på at jeg ikke tager imod henvisning fra din læge, men undersøg om du måske har en sundhedsforsikring, som vil dække hele eller noget af behandlingen.

Kontakt mig på kontaktformularen eller ring +45 26 14 96 98.

Kontakt psykolog Mehrak Lykkeberg
Vesterbro i København

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke