Terapi

Terapeutiske metoder og tilgang

Jeg har et to-årig kognitive efteruddannelse (CBT) og et etårig mentaliseringsbaseret gruppeuddannelse (MBT-G). Jeg bruger Somatic Experiencing (SE) som mine primære metodiske referencerammer i behandlingen af traumer i god kombination med de øvrige metoder. 

For mig kommer relationen dog altid før metode, da relationen igen og igen har vist sig at være det mest virksomme element i terapeutisk arbejde og helingsproces.

 

 Jeg har særlig ekspertise indenfor følgende områder:

  • Udredning og behandling af PTSD og kompleks PTSD
  • Belastnings- og traumereaktioner, herunder senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen og fysisk og psykisk vold i parforholdet
  • Behandling af borderline- og ængstelig evasiv personlighedsforstyrrelse, hvor vanskeligheder i nære relationer såsom kærester, venskaber, kolleger, familie, børn, forældreskab og familieliv er særlig udfordrende.
  • Selvværdsproblemer, hvor vanskeligheder i relationen til en selv og negativ selvopfattelse og tankemylder dominerer ens hverdag og liv.
  • Længerevarende og tilbagevendende vanskeligheder med angst og depression
  • Uhensigtsmæssige strategier såsom spiseforstyrrelse og selvskadende adfærd.
  • Eksamensangst – jeg har i mange år arbejdet med studerende med eksamensangst og står bag app’en Eksamenshjælp (link til app store)
  • Tab, belastninger og livskriser, der gør overgange i livet uoverskuelige og svære at bære alene.
  • Integrationsterapi i forhold til psykedeliske erfaringer og med henblik på bedre integration af de indsigter, du har fået i bestemte sammenhænge. Jeg opfordrer ikke brug af psykedelika og tilbyder heller ikke psykedelisk assisteret terapi – endnu – og så længe det er illegalt i Danmark.

Løbende opdatering og udvikling

Hold øje med hjemmesiden her, for løbende opdatering, hvor jeg drømmer om at kunne tilbyde gruppeterapi, da netop grupper kan noget helt særligt i helingsprocessen af de fleste lidelser.

Jeg arbejder også aktuelt på udvikling af et koncept, hvor lovlig ketamin behandling af svært depressive kan tilbydes i samarbejde med psykiater og lægeklinik, til en veldefineret målgruppe mod egenbetaling.

Psykolog i København med kort ventetid

Jeg kan som regel kunne se dig til indledende samtale og starte behandlingen op indenfor en til to uger. Vær opmærksom på at jeg ikke tager imod henvisning fra din læge, men undersøg om du måske har en sundhedsforsikring, som vil dække hele eller noget af behandlingen.

Kontakt mig på kontaktformularen eller ring +45 26 14 96 98.

Kontakt psykolog Mehrak Lykkeberg
Vesterbro i København

Spam-kontrol - Svar venligst på dette regnestykke